Skype hesabınızı silmek için uygulamanız gereken iki adım vardır.
İlk olarak, profilinize bağlı kişisel bilgileri (tam adınız, e-posta adresiniz ve telefon numaranız) Skype profilinizden kaldırabilirsiniz, böylece diğer kişilerin bu ayrıntıları kullanarak Skype dizininde sizi bulmalarını önleyebilirsiniz.

Aşağıdaki adımlardan herhangi birini uygulamadan önce durum bilginizi çevrimdışı ya da görünmez olarak ayarlayıp tüm cihazlarınızda Skype oturumunu kapattığınızdan emin olun.


Kişisel bilgilerinizi silmek için

Hesabınızda oturum açın.
Hesap Ayrıntıları altında Profil'i seçin.
Kişisel bilgi bölümünde Düzenle'ye tıklayın.
Kişisel bilgiler bölümünde Düzenle seçeneği işaretli durumda.

Alanlara rastgele karakterler ekleyerek kişisel bilgilerinizi kaldırın (boş alanlar kaydedilemez).
Kaydet'e tıklayın.
Daha sonra, Skype Adınızı Skype dizininden kaldırmamızı da isterseniz Skype Müşteri Hizmetleri'ne başvurmanız gerekir. Skype Adınızın dizinden kaldırılması 30 gün kadar sürebilir ve bu süre içinde adınız arama sonuçlarında görünmeye devam eder.



Skype Adınızı Skype dizininden kaldırdığımızda, adınız sizi kişi listesine ekleyenlerin kişi listelerinde görünmeye devam edecektir. Sizi yalnızca bu kişiler kendi kişi listelerinden kaldırabilir. Ancak, sizi kişi listelerinden kaldırmasalar da size Skype'ta çağrı yapamazlar.

Not: Skype'ta bir Microsoft hesabı ile oturum açarsanız ve Microsoft hesabınızı tamamen kapatmak istiyorsanız (yani bu hesabı Outlook.com, Xbox Live veya OneDrive gibi diğer Microsoft hizmetlerine erişim için kullanmayı planlamıyorsanız) bu sayfadaki yönergeleri izleyin. Yalnızca Microsoft ve Skype hesaplarınız arasındaki bağlantıyı kaldırmak istiyorsanız bu sayfadaki prosedürü izleyin.

Microsoft hesabınızı kapatmadan önce tüm Skype Kontörlü bakiyesini veya abonelikleri kullandığınızdan emin olun. Hesap kapatıldıktan sonra tüm kullanılmamış kontörleri veya abonelikleri kaybedersiniz. Microsoft hesabınızı kapattığınızda Skype hesabınızla ilişkilendirdiğiniz tüm öğeler (kişiler, ayarlar, satın alınan öğeler, geçmiş vs.) kaybolur

 
Top